Karin Sjöholm - Voice Lab

Karin Sjöholm er sanger, skuespiller, og sangskriver. I Hakkehuset underviser hon løbende i Solosang, Tale og stemmetræning, Skuespillertræning og Stemme og selvudvikling. Hun tilbyder workshopsen: Shakespeare, fra tale til sang - fra sang til tale og Stemmeværktøjer tale.

Karin har arbejdet med scenekunst, musik og dans siden barnsben og har undervist i stemme og udtryk siden 2003. Hun kombinerer de forskellige kunstneriske udtryk på scenen og i sin undervisning, hvor stemmen udgør omdrejningspunktet.

Hun har fulgt Henning Silbergs (Statens Scenekunstskole) undervisning i tale og sang i mange år og siden 2011 arbejder Karin og Henning sammen som kabaretkunstnere med kabaretgruppen Kabaret Fritz og pædagogisk i workshops og undervisning.

Karin er uddannet Kreativ Producent, og har studeret Kunstvidenskab (Lund, Malmö og Sorbonne universitet). Hun har bland andet undervist i stemme, krop, tale og sang i syv år på den internationale højskole Performers House, Silkeborg hvor hun var leder for teaterlinjen. Karin indgår i en række musikalske og scenekunstneriske sammenhænge.

Henning Silberg - Voice Lab

Henning Silberg har siden 1972 arbejdet med scenekunst og undervisning. Han har studeret musik og retorik på Københavns Universitet og er Statsprøvet Musikpædagog i sang. Henning er medstifter af Danmarks Show og Teaterskole, underviser på Skuespillerskolen i Odense, Statens Teaterskole og Scenekunstskolen i København. Han har været stemme og sangcoach på alle de store danske scener, og underviser på egne workshops overalt i Danmark.

I Hakkehuset tilbyder Henning workshoppen: Find din egen stemme

Mere om Henning Silberg

Magnus Errboe - Performance Lab

Instruktør, konsulent og underviser i performance og fysisk teater